Borås

Här i Borås är vi på Hedvigsborgs IP och för mig är det verkligen hemmatrakter. Jag växte upp här på Hedvigsborg och här på grusplanen har jag varit och lekt som liten. Nu har vi varit ute i lite mer än en vecka och allt har börjat falla på plats, alla vet vad de skall göra och vi har börjat få ordning på alla rutiner. Första dagarna på turnén gäller det för mig att komma iordning på kontoret, och komma ihåg allt som skall göras varje dag! Att skriva ut rapporter från biljettsystemet när föreställningen har börjat, det missade jag premiärdagen vill jag villigt erkänna, men nu går det på rutin som sagt.

Helena premiärEn av de ytterst få gånger jag är i manegen! Här ger jag en del av alla de blommor som Bengt fick till premiären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *