Sala

Som jag skrivit tidigare upphör jag aldrig numera att förvånas över vad som händer under en turné och vilka mer eller mindre orimliga krav som ställs på oss som turnerande företag.  Häromdagen fick jag ett polistillstånd från en kommun på mail. Tack om lov så mailar de flesta poliser ut tillstånden numera så jag kan spara dem direkt i datorn. Jag öppnade tillståndet och ögnade igenom det för att se om det var några speciella regler att följa. Skall vi kontakta någon ang vatten, är det speciella regler gällande affischeringen är det jag letar efter, eller om någon skall kontaktas om det är en bom eller grind in till platsen. På detta tillstånd var det skrivet med röd text att vi skall kontakta taltidningen på biblioteket innan vi kommer så att de synskadade vet att det är hinder i vägen!  Jag kan tycka att kan inte de notera detta på en gång i och med vi bokat platsen och lämnat in en ansökan att vi kommer att bygga cirkusen på idrottsplatsen den speciella dagen!

Så här ser det ut strax efter det att Bengt har blåst i pipan och nedmonteringen har börjat. IMG_7908och så här när jag kom ut från Bengts vagn en liten stund senareIMG_7910

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *