Falun

Här i Falun arrangerades VM i Skidor för ett tag sedan, jag tror inte någon missade det. Hela området har verkligen genomgått en ordentlig uppfräschning och nu ikväll var hoppbackarna till och med upplysta! Det har jag inte sett på alla år vi har varit här. Men det verkar som om Falu Kommun missade det här med cirkusplatsen/evenemangsplatsen. Vi har under årens lopp flyttat runt här på Lugnet, nästan alltid till det sämre kan jag tillägga. Här på cirkusplatsen har det legat grushögar i kanterna, containrar har stått i vägen och nu år låg det en lång rad med fibersand som skall läggas ut i skidspåren antar jag när snön smält. Men vi såg en jättefin grusyta här på Lugnet som både Bengt och jag undrade varför står vi inte där? Så imorgon skall jag maila kommunen om detta!

Ikväll efter föreställning träffade jag ett väldigt trevligt par som var helt lyriska över vår föreställning! Det är jätteroligt att träffa publiken efter föreställningen och höra vad ni tycker. Jag står alltid utanför Bengts vagn när föreställningen är slut, kom gärna fram till mig! Extra roligt är det alltid när det är ett fullt tält som idag i Falun! IMG_7948

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *