Älvsered Januari månad

Så här under vintern är jag dålig på att blogga, jag vet! Jag tycker inte det händer så mycket jag kan blogga om, att jag suttit i telefon hela dagen och ringt hit och dit. Men nu är det snart två månader kvar tills premiären den 30 mars och det börjar dra ihop sig så att säga. Alla artister är klara och vi har även släppt upp första veckan på vår turné på vår hemsida och det går även att boka biljetter till dessa föreställningar. Vi kommer löpande att släppa upp spelorter och biljetter så håll utkik på vår hemsida!

Varför släpper ni inte upp hela turnéplanen på en gång är en fråga jag får och som jag själv skulle ställa. Orsaken till detta är att vi gärna skulle vilja göra detta men tyvärr får vi inte svar från alla kommunen/markuthyrare på en gång, och där tillbringar jag mycket tid med att kontrollera att platsen är OK.

IMG_1223 2 Ett förslag på hur årets affischer skall se ut. IMG_1241I måndags var jag på medlemsmöte med STF-Sverige Tivoliägareförening där vi är medlemmar i.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *