Jönköping

Så här i början av säsongen är det alltid ganska stressigt innan allt satt sig, och det är tusen små saker som skall fixas och ordnas och grejas med. Allt från små saker som att sätta upp klistermärken i kassa och kiosk om sedelutbytet till lite större saker som att förklara hur vår tvättservice fungerar för artisterna om de vill utnyttja denna. En sak som är ganska irriterande är att posten numera bara tar emot Poste Restante post på vissa utvalda företagscenter. Det går inte att skicka post från Älvsered till vilket företagscenter som helst inte!

Kom på idag att toner till kopieringsmaskinen hade jag missat att ta med och inga Poste Restante kontor finns denna vecka hyfsat nära cirkusen. Mårten som sköter vår reklam kommer från Tidaholm och han känner ägarna till Elon i Tidaholm så dit kommer min post imorgon! Det gäller att vara lite uppfinningsrik ibland.

Jönköping visade som vanligt upp sig från sin bästa sida med strålande solsken hela dagen. Jnytt kom och gjorde ett reportage under förmiddagen och detta kan ni se här: Jnytt – Nu kommer cirkusen till stan

 Vi bygger upp i Jönköping Francesco redo för föreställning En kamel i hagenOscar intervjuas av Ronja Lundin från Jnytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *