Kungälv

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på länge, jag har varit på cirkusplatsen hela dagen. Normalt brukar jag alltid åka in en sväng till stan på eftermiddagen för att posta några brev eller handla något, men inte idag. Det var full fart på kontoret hela dagen, jag bokade ett gäng annonser för våra föreställningar i Stockholm, köpte en diskmaskin, frys och en stekhäll till köket, försökte hitta en transformator i rätt format, men där gick jag bet tyvärr, bokade lite fler annonser och prutade som vanligt på priset med lyckat resultat måste jag medge. Dessutom satte jag mig äntligen och skickade iväg alla papper till banken för personalens bankkonton, tidigare år räckte det med en passkopia men nu har banken ställt mer krav så det är lite pyssel med detta också.

Jag fick dock ett skönt avbrott då cirkusvännen Mårten Maxén dök upp med kaffebröd! Mårten bor i Stockholm så det var lite ovanligt att se honom här i Kungälv, han har en sommarstuga på Marstrand berättade han som han var och såg till berättade han över en kopp kaffe med gott tilltugg.

Tältvagnen rullas in under tältet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *