Rapport om cirkusar

Vi är inte på turné i år utan har tagit en paus som de flesta har märkt. Det hindrar dock inte mig att vara engagerad och intresserad av frågor som rör cirkus. Janne Näsström i cirkusakademin har gjort ett otrolig bra arbete och gjort bifogade rapport som jag tycker ni alla som läser min min blogg skall läsa! cirkusrapport_2018

 

En reaktion på “Rapport om cirkusar

  1. En mycket välskriven och väldokumenterad rapport. Denna rapport borde spridas till alla kommunstyrelser och riksdagsledamöter. Speciellt till de som nämns i rapporten. Även en vidare spridning i media är nödvändigt för att nyansera debatten och kanske på sikt underlätta för cirkusföretagen.
    Stort tack till Janne Näsström som gjort rapporten och till Dig Helena som gjort den tillgänglig. Sprid den vidare!
    Med vänliga hälsningar
    Lennart Ohlsson
    Åkersberga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *