Orsa

Ibland känner jag att alla konstigheter som kan inträffa inträffar samtidigt. Igår i Edsbyn var en sådan dag. Igår när jag satte på datorn i kontorsvagnen och läste igenom mailen såg jag att vi fått avslag på en plats vi skall vara om 14 dagar! Hjärtat tog ett extra skutt och tankarna for iväg till annonseringen som var igång, affischerna som är tryckta och biljettförsäljningen som rullar på. Men tack och lov var det ett missförstånd! Samtal nummer 2 var från polisen, vi söker polistillstånd för samtliga föreställningar. Den mycket trevliga tjejen från polisen undrade var i kommunen det gällde vi skulle vara, hon hade fått frågan från kommunen. ”Grusplanen vid skolan” sa jag, jag har fått bekräftelse på detta från den aktuella kommunen. Jo svarade hon, men de vill ha en karta var ni skall stå. Om jag mailar över dig en karta från hitta.se och ringar in grusplanen är det OK undrade jag. Helt OK sa tjejen från polisen. Jag har en bekräftelse på att vi skall vara på grusplanen från kommunen, men det skulle tydligen till en karta också…

Samtal nummer 3 var från polisen i en annan kommun där räddningstjänsten ville ha en karta över hur vi skulle ställa upp cirkusen på grusplanen vi har hyrt. Så det var vara att börja rita efter bästa förmåga, kiosktält, tält, stallar och artisternas vagnar. Jag har inte hört något ännu så jag hoppas min teckning var OK!

Här två bilder från Orsa idag, Nicole Sarbu måste åka upp på masten en bit innan flaggan kan sättas fast och Toni blir duschad inför föreställningen ikväll.

20120628-231929.jpg

20120628-231942.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *