Norrtälje

Sedan några år tillbaka är Norrtäljes cirkusplats flyttad från Flygfyren till Campus Roslagen området, då det har byggts ett shoppingcenter på den gamla platsen. När man lägger ner energi och planerar för en ny cirkusplats kan jag tycka att man borde tänka till. Att man kan köra in med långa ekipage, vilket inte går här, det sluttar för brant ner till platsen. Vi fick koppla loss och dra in en del långa vagnar med traktor, alla utom Bengts vagn som vi ställde en bra bit utanför en garagelänga. Då kom parkeringsbolaget och ville lappa lastbilen, för där kunde man inte stå! Vi skulle hindra de som skulle till garagen! De få garageägare som dök upp under dagen kom enkelt till sina garage, förutom parkeringsvakten var alla nöjda och glada. Dessutom skulle VI spärra av parkeringen så att ingen i vår publik ställde sig framför garagelängan!

Vidare måste en cirkus ha tillgång till vatten via en vattenpost, det finns inte här utan vi måste beställa en tank till cirkusplatsen! Enda cirkusplatsen av 156 som vi besöker under en turné som inte har vatten!

Strax innan föreställningen ringde företaget som bedriver det kommunala bussbolaget att vår publik har parkerat utmed gatorna att bussarna har svårt att komma fram! Varför sätter inte Norrtälje kommun upp hänvisningsskyltar till de väldigt stora parkeringsytor som ändå finns i närheten av cirkusplatsen? Parkeringsytor som vi inte får använda att ställa några enstaka vagnar på under 24 timmar. Det gjorde vi förra året men var tvungen att flytta vagnarna.

En bild på vattentanken som vi var tvungna att beställa.

20120703-235722.jpg

En reaktion på “Norrtälje

  1. Det ända Norrtälje kommun lägger pengar på är Norrtälje innerstad. Själv bor jag på Väddö där vi ens inte kan få en container till våran överfyllda sopstation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *