Instängda i Solna

Idag råkade vi ut för något vi aldrig råkat ut för tidigare! Vid infarten till Huvudstafältet finns den en bom, och när vi kom i morse såg vi att den var trasig och böjd åt sidan så vi enkelt kunde passera. Tidigare år har bommen varit stängd, men vi har en nyckel till bommen så det har inte varit några problem. Jag kom till platsen efter cirkusen då jag var och lämnade in alla uniformer på kemtvätt. Vi har våra stamställen för tvätt, kemtvättar där vi kan lämna in uniformerna på morgonen och hämta dem innan föreställningen samma dag. På eftermiddagen åkte jag iväg för att hämta uniformerna och upptäckte att Solna Stad hade satt upp en ny fin bom som var låst! Det blev en stund i telefon innan jag lyckades få tag i någon som hade nyckel och som kunde vara där halv 7 och låsa upp bommen! Hade jag inte lyckats med detta hade blivit instängda på Huvudstafältet! Vilket jag hoppas vi inte blir imorgon bitti! Jag återkommer imorgon förmiddag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *