Bålsta

Imorgon tisdag skall vi till Salem och platsen är en fin gräsyta, som är helt OK om det inte har regnat. Vi har med spänning följt väderprognoserna och det verkade som det inte skulle komma så mycket regn. Men det kom en hel del idag! Det fullkomligt vräkte ner mest hela dagen och vi bestämde ganska omgående att vi måste byta plats. Tack och lov finns det en grusplan vid Salems Centrum där vi kan spela! Redan förra veckan var jag i kontakt med Salems kommun om platsen och hade redan Säby Bollplan som reservplan. Stort tack till alla på Salems kommun som har varit så hjälpsamma! helenahästHär står jag och håller Cinto, strax innan andra avdelningen av föreställningen skall börja i Djursholm i lördags. Det brukar jag inte göra, men jag stod där bakom tältet och Anton bara sa att jag skulle hålla hästen, medan han sprang iväg så jag hade inte mycket val!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *