Villevalla på turné!

Idag har vi fått en ny kompis här på Cirkus Maximum Villevalla! Det är eleverna i klass 1c Ugglan på Gubbängsskolan som har gett oss denna lille busige figur som kommer att åka med oss resten av turnén. Villevalla kommer att få vara med om allt här på cirkusen, sätta upp tältet, ta hand om djuren, träna med artisterna och naturligtvis äta mycket sockervadd! Första dagen blev en dag på kontoret. Datorn verkade vara favoritplatsen att sitta på!

Villervalla1

 

 

2 reaktion på “Villevalla på turné!

  1. Så tryggt och skönt för Villevalla att vara tillbaka i cirkusen igen. Vi kallar råttan för hen för vi vet inte om det är en hon eller han faktiskt. Hen vill nog gärna träffa Jumbo (elefanten med de stora öronen) som bor hos er, för Villevalla är ju lite vild! Så hen får bekanta sig med era rutiner och regler som gäller på cirkusen.

  2. Hej Cirkus Maximum!
    Vi är så glada över att Villevalla äntligen får komma ut på äventyr. Hen har nog haft det väldigt tråkigt i klassrummet fram till torsdagen den 22 maj. Äventyret kan börja! Allt gott! Hälsar klass 1c

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *