Sollentuna

Idag är vi i Sollentuna och vi alla njuter av det fina vädret! När det är så här varmt lyfter vi upp sidostyckena på tältet lite så att det fläktar in i tältet. De som har det varmast är orkestern som sitter högt upp direkt under tälttaket, där blir det ordentligt varmt kan jag lova.

Villevalla tyckte också det blev för varmt på kontoret och smet iväg, det tog ett tag innan jag hittade honom i skuggan bland Patric Clarissons hundar. Villevalla, Max och Louis är redan bra kompisar.

villevallahund

En reaktion på “Sollentuna

  1. Hej Villevalla!
    Vi har hört att djuren smet i Farsta. Kan inte du vakta dem på nätterna?
    Bra försök att sätta upp tältet! Bättre lycka nästa gång. Då kanske du inte fastnar i linorna!
    Ha det så roligt på resan! Vi följer dig på bloggen.
    Från klass 1c

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *