Täby & Danderyd

Idag var min kusin med familj och såg föreställningen och självklart skulle det ridas på kamelen! Jag tror nästan att Fred tycker det är det roligaste med hela föreställningen. Första gången han gjorde det var han bara två år och när jag frågade honom i pausen om han ville rida på en kamel så backade han inte! Fast min kusin och hans fru blev lite nervösa när de kom in tältet och såg honom högt uppe på en kamel! Men nu har han rutin.

fredkamel

Varje söndag gör vi en inventering av vad vi har i kiosken och skickar en beställning till vår leverantör och får det levererat på tisdagen. I kväll när jag kollade på nätet efter gatuadress och postnummer till platsen i Sigtuna såg jag att flygfotot som var tagit över platsen i Sigtuna var taget samma dag som vi var där för många år sedan! Jag blev lite överraskad att se cirkusen på grusplanen i Sigtuna! (Trogna bloggläsare känner igen detta, jag har bloggat om detta för många år sedan)

Skärmavbild 2014-05-25 kl. 22.55.40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *