Hudiksvall

Vi går med raska steg söderut, idag Hudiksvall! Det är en jättefin plats vi är på precis bredvid vattnet. Trogna bloggläsare vet att jag brukar åka upp på berget precis bredvid och ta några bilder av cirkusen uppifrån, men så blev det inte i år heller! I år berodde det på att det var födelsedagskalas gånger 2 är på Maximum! Josefin Söderlind som säljer biljetter till företag och hjälper mig på kontoret och står i kiosken och är konferencier när Bengt är borta (hon har många olika arbetsuppgifter…) och Juan Costache som är chef för manegen fyllde år idag och det skall naturligtvis firas! Det bjöds på tårta i förtältet innan vi släppte in publiken vilket alltid uppskattas! Så dagens bild blev när kiosktältet är nedmonterat under andra avdelningen. bild _hudik

Villevalla tog sig idag friheten att följa med mig till ICA Maxi här i Hudik. Det är första och sista gången Villevalla följer med till ICA! Jag hade fullt sjå att hålla reda på honom så det blev inte så så mycket handlat för mig som jag hade tänkt! bild 5 Kanonkul att åka på rullbandet vid kassan! bild 4 Idag så gick matskålen till min hund Hugo sönder när vi körde från Sundsvall, det är saker som händer ibland. Villevalla tyckte att den nya matskålen passade väldigt bra då den var i rätt storlek för Villevalla. Att jag försökte förklara att det är en matskål för en hund verkade Villevalla inte förstå, ”lagom storlek för ett bad” var kommentaren jag fick höra. Jag tror Villevalla behöver en ordentlig tvättning, imorgon skall vi besöka cirkusens tvätteri! bild 3 Självklart skulle tårtorna till dagens kalas provsmakas, prinsesstårtan var godast! bild 2 Jordgubbarna måste inspekteras! bild 1Det här med kundvagnar och mynt och kedjor var lite förvirrande….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *