Mora

Jag tycker det är ganska skönt med helger och speciellt nu när vi spelar kl 19:00 även på helgerna. Jag hinner med en hel del kontorsarbete då telefonen inte ringer så mycket och det är ingen man kan ringa till. Dessutom är ju vädret inte direkt lockade, det har regnat hela dagen här i Mora! Nästa helg är vi i Mariehamn på Åland och min tanke var att göra i ordning alla skyltar med Euro priser men så långt kom jag inte. Jag sorterade papper mest hela dagen tyckte jag och rensade i inkorgen i mailprogrammet vilket var väldigt behövligt! När jag startade hade jag 346 olästa mail… De är inte olästa men jag har läst dem i telefonen, men en del var viktiga och skulle sparas, som polistillstånd. Polisen har äntligen blivit modern och mailar ut tillstånden fast ibland skickar de dem även per brev också så en del mail kan man slänga och en del inte.

Villevalla var på turné idag kan man säga, när vi kommit fram till Mora var han borta!  Men han ringde och sa att han är ute och kontrollerar Vasaloppsspåret och att jag kan hämta honom vid målgången här i Mora om några timmar. Så vid ett tiden åkte jag iväg till målet och där satt jag och väntade och väntade….Mora

När han äntligen kom var det raka vägen till tvättvagnen vilket var väldigt välbehövligt kan jag upplysa efter alla popcorn och sockervaddsbad han har varit med om. Fast det vara bara hans tröja som tvättades. Villevalla själv tog sig ett ordentligt bad i min vagn handfatet. ”Lagom stort för Villevalla” var det enda jag hörde om detta. Villevalla Tvätteri

Dessutom smet han iväg ytterligare en gång till till Patrics hundar igen och det höll på att bli en ”Suarez” incident med Louis. Ni vet han som bet en motståndare under VM. Tack och lov kom Patric till Villevallas undsättning! Louis och Villevalla är normalt kompisar, jag vet inte vad som flög i Louis idag. Efteråt delade de på en korv så de är vänner nu igen. Villevalla Suarex

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *