Grebbestad

Här i Grebbestad har vi alltid samma problem, lååååångsamt internet. Tidigare år hade vi jätteproblem med våra kortläsare som använder det mobil uppkoppling. Idag fungerade de hyfsat, men däremot inte datorn i kassan som vi ligger online med biljettsystemet med och som vi printar ut biljetter. Så det var bara att återgå till det gamla systemet med biljetter i biljettblock. Vi har alltid i kassan vanliga biljetter om datorsystemet inte skulle fungera.

Varje dag när föreställningen börjar åker vi ut och plockar ner affischerna för föreställningen. De samlas upp på en lastbil och på söndagarna brukar vi möta upp vår reklamtrupp som ligger ungefär 8 – 10 dagar före cirkusen och affischerar. De får tillbaka alla tavlor och de sätter nya ”lappar” med nya orter på. Villevalla är helt fascinerad över denna bil, ”Ibland är den jättefull med tavlor och så nästa dag är alla tavlor borta!” Han förstår inte att vi återanvänder dem hela tiden.

vv_reklam

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *