Ängelholm

Nu har Villervalla efter mycket funderande och ännu mera funderande kommit på att hans nya kompis skall heta Cirkulina. Det var faktiskt en liten kille i publiken som kom på detta, läser du detta så maila ditt namn och adress till villervalla@cirkusmaximum.se så kommer vinsten på posten! Skriv också i vilken stad du träffade Villevalla.  Men för att vara rättvis och det vill Villevalla vara jämt så bland alla er som har skickat in förslag vinner Yvonne Cavka två biljetter, två jättestora popcorn och två ännu större sockervadd till valfri föreställning. Biljetterna gäller även nästa år om vi redan har varit där du bor.

Jag tog en bild på en jättestor popcorn för att visa hur stor den är. Villevalla tyckte inte att man såg hur stor den är på bilden så han ställde en liten framför och en mellan popcorn bakom för att verkligen visa hur stor den jättestora är. ”Vänder man den upp och ned så blir det ett lagom stort hus för Villevalla och Cirkulina får också plats”

jättestor popcornVillevallaIbland under föreställningen brukar Villevalla smita bakom tältet och hela tiden försöka smita in i manegen. ”Jag har ju blivit fotad av tidningen och jag är på en cirkus, alltså är jag en artist! Jag har ju också tränat med artisterna och ridit på djuren så varför får jag inte vara i manegen när det är föreställning???” Juan har bra koll på allt och alla och lyckas alltid stoppa honom innan han sticker in i tältet. Vad Villevalla inte vet är att en dag skall han få vara med i finalen, men det kommer bli en överraskning för Villevalla!

villevalla juanViorel Nacu, Juan Costache, Villevalla och Marinel Cilibiu bakom tältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *