Båstad

Här i Båstad spelar vi på Prästliden inte långt från kyrkan, det är en jättefin plats förutom att den lutar. Det syns inte så mycket när den är tom och då tänker man inte på det, men det märks i tältet. Det kan ibland vara lite svårare för artisterna att utföra sina nummer men för det mesta märks det inte att de har problem med lutningen.

Villevalla tog en dag ledigt idag och var på Klaséns Bil i Halmstad hela dagen. Vi passerar Halmstad på vägen ner till Båstad och jag lämnade in min bil för service där och fick en lånebil ner till Båstad. Villevalla tyckte det kunde vara kul att vara på en bilfirma hela dagen tillsammans med Cirkulina och se lite annat för en gångs skull…

Villevalla var inte på sitt bästa humör när han kom tillbaka. ”Du kunde ju ha berättat att du hade beställt städning av bilen också, för de satte mig en en stor låda och där såg vi ingenting på hela dagen! Jag hade faktiskt tänkt att ta ett dopp i oljegropen för olja är bra för hyn” hörde jag han muttra innan han försvann iväg och tittade på när tältet monterades ned.

IMG_9315Kiosken hade stängt när Villevalla kom fram dit, så han fick bara titta på allt godis! IMG_9317Här ligger kiosktältet packat, jättekul att hoppa i! IMG_9328

En reaktion på “Båstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *