Vilse i Europa

I tisdags morse bestämde sig Villevalla att följa med mig till Rom i Italien där jag är just nu på ett par dagars semester. Flyga har ju Villevalla gjort tidigare och han tänkte att det skulle vara kul att åka i bagageutrymmet istället. ”Då kan jag ju klättra runt och se vad alla andra har med sig  och så får jag åka långa rullband på Kastrups flygplats”. Villevalla packades ordentligt ned i resväskan och så åkte vi iväg. Jag bytte plan på Kastrup och det var där tokigheterna började tror jag. Jag kom fram till Rom men inte Villevalla och min väska! Nu har det gått två dagar och jag skall åka hem imorgon så vi får se när han dyker upp igen! Jag är dagligen inne och kollar vad statusen på SAS hemsida på min väska men det står fortfarande att de inte har hittat den! Jag vet inte om det är Villevalla som har pillat bort alla bagagelappar för borta är den! Jag återkommer i morgon med mer besked!

2 reaktion på “Vilse i Europa

    • Hej Klass 2c!
      Jag vet faktiskt inte hur det går just nu för Villevalla. Det enda jag vet är att han och väskan är på en turné i Europa. Troligtvis kommer väskan till Rom, blir stående där en dag eller två och sedan skickas den till Landvetter och med Taxi hem till mig. Det kommer att bli en upplevelse för Villevalla kan jag lova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *