Tiden går…

Upptäckte till min stora förvåning att mitt senaste blogginlägg var innan jul för nästan exakt en månad sedan! Nu under vintern är det mer eller mindre helt vanligt kontorsarbete för mig jag tycker inte det händer så mycket att blogga om. Jag håller kontakt med artister som skall komma till säsongen, fixar visum och bankkonton, ringer och tjatar på kommuner att jag vill ha besked om vi kan komma eller ej, på en del orter ”uppfinner” vi nya cirkusplatser då den gamla inte finns mer för att det är konstgräs på grusplanen vi alltid varit på. Det händer varje år att fina cirkusplatser försvinner då konstgräs läggs på ”vår” plats.

FullSizeRender

Lycklig blev jag häromdagen då provtrycket på årets affisch kom från tryckeriet!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *