Februari

Nu är det redan februari månad och det är nu säcken skall knytas ihop inför premiären  i slutet av mars. När jag skickade ut förfrågningar till många kommuner i höstas ville många av dem vänta tills efter jul med att bekräfta platsen och nu gäller det att jaga på dem som inte hört av sig. Det är en av många tusen olika saker gör just nu. Häromdagen gjorde jag faktiskt något jag inte gjort tidigare! Jag sökte uppehållstillstånd för Serena Alencar Dos Santos som är 6 månader gammal. Serena är dotter till Everton och Stella som båda är med i motorcykelnumret och de fick en väldigt söt dotter i september. Eftersom Serena har  brasilianskt pass skall även hon ha ett uppehållstillstånd under tiden hon är i Sverige. Vad svarar man på frågan: ”varför söker du uppehållstillstånd i Sverige?” Vidare har jag uppdaterat mina kunskaper om vilka vaccinationer duvor skall ha, tack och lov hade Andrejs Fjodorovs ett gemensamt pass för alla 45 duvor! Såg framför mig mitt skrivbord översvämmat av 45 duvpass…

tältet sommardag Snart är det sommar och då är detta en väldigt vanlig vy från cirkusplatsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *