Några dagar efter premiären

I år vet jag inte vad tiden har tagit vägen! Dagarna har bara rusat iväg och nu har vi redan gjort 4 föreställningar sedan premiären i torsdags. Så här i början på säsongen är det alltid en massa saker som händer som måste fixas på en gång! Fast vi hade servat våra värmare till tältet inför premiären, som vi gör varje år, fick den ena ett eget liv helt plötsligt och svart rök kom ut istället för varmluft. Tack och lov kunde firman som servat dem rycka ut under helgen och hjälpa oss! En av många saker som hänt sedan premiären..

Jag gick backstage igår och jag har inte lärt mig ännu var alla artister värmer upp, var de har sina platser, så jag stod rakt i vägen för Pablo Kaiser när han skulle värma upp. Men en kul bild lyckades jag ta!

Kaiserkamel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *