Uddevalla

Idag hade vi en tidig föreställning, med tidig menar vi kl 16:00 och då är det ännu ljust när vi monterar ned tältet efter föreställningen. Jag har redan under de 10 dagar vi varit ute fått många frågor hur lång tid det tar att bygga tältet och montera ned tältet. Från det att vi kör in på en ny plats tills allt är klart tar det ungefär 4 timmar. Det tar en timme att placera cirkusen och sedan 3 timmar att bygga tältet. Köket har en egen klocka, de håller utkik när masterna är resta för då vet de att om två timmar vill alla ha mat! Att montera ned hela tältet tar ungefär 1 timme och 45 minuter. Om några veckor tar det 1,5 timmar, då kan vi åka om vi reser efter föreställningen. Här i Uddevalla ligger vi kvar och åker kl 6 imorgon bitti. Normal brukar vi åka kl 7, men det är lite krångligt att köra in på platsen i Kungälv därför åker vi kl 6, så jag måste vara ute ur min vagn halv 6! Väldigt tidigt tycker jag…IMG_7747

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *