Borås – Älvsered – Borås – Lidköping

En dag i bilen har det varit idag. Efter föreställningen igår i Floda åkte jag hem till Borås. I morse var det raka spåret till Älvsered och göra lönerna med Annika. Vi brukar alltid träffas första gången det är lönedags så att det blir rätt med alla nya bankkonton vi har öppnat för alla anställda och att vi räknar ut rätt lön..

Därefter åkte jag tillbaka till Borås för att hämta upp Nicolas del Pozos kostymer som jag lämnade in på kemtvätt i morse. Vi har ett fantastiskt tvätteri i Borås som brukar lösa det mesta med kort varsel! Därefter var det full fart mot Lidköping jag kom i lagom tid för att byta om till föreställningen så det blev ingen eftermiddagslur för mig idag. Men det gjorde inte så mycket för som vanligt var det nästan ett fullt tält som vanligt i Lidköping och det är så mycket roligare att jobba då! IMG_7788 IMG_7789Skall ta fram min riktiga kamera en kväll, att fota med mobilen blir inte toppenbra alltid.

IMG_7787Idag var jag nära att springa rätt in i baken på en kamel! Jag gick ut från tältet backstage precis efter att kamelerna kommit ut från kamelridningen och tänkte inte på att de står precis utanför när de tar av sadlarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *