Färgelanda

Det blev en dag i bilen för mig idag. Vaknade hemma i Borås, jag åkte hem i Örkelljunga i lördags då vi hade en resdag upp till Färgelanda igår. I morse åkte jag ned till Älvsered och hämtade posten och klubbor till kiosken sedan ner till Halmstad en sväng innan jag satte fart mot Färgelanda dit jag kom halv 5. Så det var bara att packa ur bilen och göra sig iordning till föreställningen, ingen vila för mig idag inte!

Extra roligt var det att svänga förbi Älvsered idag, för precis när jag kom dit kom lastbilen med vårt nya tält från Italien! Det är en ganska stor investering att köpa nytt tält och nu är det äntligen här! Självklart skickade jag iväg ett SMS till Bengt att tältet har kommit. Skall bli jättekul att se på när vi bygger upp det om några veckor när vi är hemma i Älvsered igen.

Villevalla följde med mig hem över helgen och han konstaterade att säckarna med tältet ser väldigt nya ut och det skall bli kul att åka kana på dem. För det riktigt glänser om säckarna med tältet.

tältsäckar avlastning mera tält lastning lagret mera avlastning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *