Kristianstad

Idag har vi spelat på den näst sista platsen i Skåne för denna gång, i morgon är det är Örkelljunga och sedan är det Dalsland och Värmland som gäller. Så här på fredagar i slutet av säsongen är det ganska lugnt på kontoret och jag hann med att röja undan en hel del papper som samlats på hög. Bland annat skrev jag ut alla papper och ritningar vi har fått för det nya tältet och satte de i en egen pärm. Vi har köpt ett nytt tält till nästa år, det kommer till Älvsered redan nu på måndag. Så när vi kommer hem till Älvsered kommer vi efter att att tvättat och packat ihop det nuvarande tältet bygga upp det nya tältet och se att allt är OK. Jätteskönt att slippa denna stress inför premiären, vi kommer även att om allt går enligt plan få tältet godkänt av SP redan nu i september. Ett bekymmer mindre inför premiären i mars!

IMG_8569IMG_8568

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *