Arvika

I morse när vi åkte från Årjäng till Arvika ringde Marek till mig. Marek åker alltid först och oftast åker han dagen innan till nästa plats och mäter ut, dvs lägger sågspånshögar där ankarna skall slås ned samt var fasaden skall stå. Då kan vi bara rulla in på morgonen när vi kommer. Igår åkte han inte, för det var ganska långt 7 mil, och det är en stor grusparkering vi spelar på utan några konstigheter. Men i morse var det en man från Arvika kommun som höll på att hyvla av planen. Marek pratade med honom och han tyckte att vi kunde vänta i två timmar tills han var klar! Jag pratade även med honom och förklarade att inom en halvtimme kommer 40 lastbilar med släp och kan vi inte köra in på platsen blir det kaos i hela Arvika när vi blockerar alla vägar. Det verkade inte bekymra honom det minsta utan han sa bara att vi får vänta tills han är klar om 2 timmar!  Jag förklarade då att jag vill prata med hans chef för vi har hyrt marken från kl 0700 och han måste sluta omgående så vi kan mäta ut och köra in med cirkusen. Tack och lov kom hans chef ganska omgående och stoppade honom och vi kunde köra in på platsen!  Detta har jag aldrig råkat ut för under mina 20 år här på Maximum, att vi inte kan köra in på platsen för den måste hyvlas av först!

Annorlunda känsla att vara i Arvika en sådan här strålande fin och varm dag. Vi brukar vara här i början på april, då det verkligen inte är varmt och soligt! Mycket norrmän var det i publiken också, så det blev en del Norska kronor i kassan idag. Det brukar vi oftast bara ha i Strömstad och Grebbestad.

ARvika placeringVi placerar cirkusen i Arvika Bengts vagn arvikaBengts vagn placerar och byggs uVarning lekande pensionärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *