Hemma i Älvsered!

Nu har vi kommit hem till Älvsered och därmed är årets turné slut. Redan direkt efter föreställningen idag i Göteborg åkte de flesta artisterna direkt ned till Malmö för att ta färjan till Travemünde, några åkte också från Göteborg till Kiel med Stenaline. Trio Sarkozy och Thu Hiep följde med oss till Älvsered då de skall flyga hem i mitten på veckan. Jag vet inte om det beror på åldern men jag tycker att turnéerna går fortare och fortare. Jag och Curt satt och pratade om det ikväll att det känns inte så länge sedan vi åkte härifrån. Sedan dess har vi avverkat 149 olika platser och spelat 176 föreställningar och kört ca 1400 mil under de 5 och en halv månad vi har varit ute på turné.

Imorgon skall vi sätta upp tältet, tvätta och montera ned det förrän sedan sätta upp det nya tältet och kontrollera så att allt är OK. Tack och lov verkade det inte som det skall regna i veckan så vår plan att SP skall komma och godkänna det nya tältet på torsdag verkar hålla. Heden 2015 vi kör inVi kör in på platsen på Heden tidigt i lördags morseNedmontering hedeSista nedmonteringen för i årNya tältetSjälvklart gick jag och Bengt in och tittade på det nya tältet inne på lagret.

2 reaktion på “Hemma i Älvsered!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *