Nya tältet!

Här kommer äntligen bilder på det nya tältet! Förra veckan blev lite stressig för min del då jag bara jobbade 3 dagar innan jag åkte iväg till England på torsdagen.

Solen sken hela veckan och vi fick upp det gamla tältet fort, tvättade av det ordentligt med högtrycksmaskin och packade ihop det. Sedan satte vi upp det nya tältet och det var verkligen en otrolig skillnad! Som ni ser är det lite annan snits på detta tältet och det riktigt blänker om det. Per-Arne Turesson från SP var och kollade på tältet och allt var OK, så nu väntar jag bara på nya papper på tältet.

När jag kom tillbaka till Älvsered imorse var det tomt och öde. Jag satte igång och gjorde en ordentlig rensning inne på mitt riktiga kontor. Jag slängde hur mycket papper som helt som samlats under årens lopp. Istället för att slänga papper tidigare jag bytt kontorsrum till ett större och köpt mer bokhyllor men i år var det dags att rensa.

Imorgon skall jag tömma kontorsvagnen och jag vet av erfarenhet att det kommer att ta hela dagen.

IMG_8687Karusell goodwoodI England var jag på Goodwood Revival och såg bland annat denna fina karusell. Helena GoodwoodDet gällde att klä sig tidstypiskt också! Här står jag framför en av de 6 orginalbilarna av Daytona Coupe som alla var här på Goodwood. säsongsslut älvseredSå är såg det ut när jag kom till Älvsered imorse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *