Lindesberg

Vi är på väg norrut… För det var snö i luften här i Lindesberg här idag! Jag hoppas verkligen våren kommer snart för då blir allt så mycket lättare när det är varmt ute.

Här i Lindesberg fick vi byta plats då den gamla platsen, Tivoliplatsen, har blivit för liten för oss, men tack och lov fanns det en större grusplan hyfsat nära den gamla platsen. Men för säkerhetsskull körde vi dit en stor lastbil och hade personal som informerade var den nya platsen var under kassans öppettider och inför föreställningen. Igår tryckte jag upp nya papper som vi kunde klistra på våra affischer här i Lindesberg. Budskapet verkade gå fram för det var inte många som kom till den gamla platsen.

Mariestad solnedgångVacker solnedgång brevid platsen i Mariestad i tisdags.

backstage skövdeBackstage strax innan föreställningen skall börja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *