Sala

Det blev inte så mycket bloggande under helgen då vi var i Västerås och Uppsala. Efter föreställningen i Västerås åkte vi till Uppsala på kvällen och därmed blev det sovmorgon för mig i söndags, något jag verkligen uppskattade efter att ha gått upp kl 6 varje dag sedan premiären. Sala djur Vi dag bygger vi hagar till djuren där de går ute under dagen. De drog till sig en hel del publik under dagen. sala djur 2Våra Frieserhästar. NY affischHåll med mig om att våra nya affischer är snygga! bygga tältTältet byggs här i Sala. Elsakidag kom Tadek vår elektriker och sa till mig att jag måste köpa en sådan här. Tack och lov har vi en riktigt bra leverantör, så jag mailade över en bild och efter en timme fick jag en orderbekräftelse tillbaka med ett besked att den skickas idag och vi har den imorgon i Borlänge. För er som undrar är det en transformator, tror jag, till belysningen i pisten. Det fick jag lära mig idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *