Gävle

Jag gillar helger på turnén, jag kan sitta på kontoret och komma ikapp med en del pappersarbete och ta det allmänt lite lugnt. Vi har dessutom föreställning kl 16 och man hinner få en kväll i vagnen. Igår åkte vi från Sandviken hit till Gävle efter föreställningen så det blev dessutom sovmorgon för mig. Men ändå vaknade jag kl 6 och kl 8 gick jag upp och fixade frukost. Jag är mycket imponerad av mig själv att vara uppe kl 8 en söndagsmorgon helt frivilligt! Det gör jag aldrig på vinterhalvåret, före kl 10 är jag knappast uppe!

Vad som däremot retar gallfeber på mig är att några illvilliga personer, ljusskygga individer i skydd av mörker, saboterar och slår sönder våra affischer! Senast skedde det i Huddinge, fick ett mail om detta igår kväll. Stort tack till er alla som både ringer och berättar när det händer, det uppskattas verkligen av oss!

Jag kan bara konstatera att det görs av personer som inte har respekt för andras egendom, utan allt skall göras för djurens bästa. Att sedan ta reda på hur våra djur har det på Cirkus Maximum verkar vara helt främmande för dessa ljusskygga individer. Länsveterinären skriver in sin rapport att djuren är mycket välskötta, sociala och i god kondition, observera att detta är skrivet av yrkeskunniga personer som har gedigen utbildning och kunskap inom djurhållning! De har sett hur våra djur har det och inte bara googlat runt på nätet och sett hur det fungerar i andra länder och dragit ett likhetstecken med svenska cirkusdjur. Men det är ju alltid lättare att gömma sig bakom anonymitet än att våga stå för sina åsikter.

Så här har djuren det på Cirkus Maximum, detta är en helt vanlig dag i Gävle. Gävle djur

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *