Eskilstuna

Nu hoppas jag verkligen att våren är på väg! Det har varit så kallt senaste veckan att jag inte har haft lust med någonting! Men idag här i Eskilstuna var det över 10 grader större delen av dagen så nu kanske våren är på väg?

Här i Eskilstuna är vi på en fin gräsyta vid Vilsta Camping, men det har ju regnat en hel del de senaste dagarna så det var blött överallt! Vi fick placera cirkusen lite hur som helst då vi fick placera många fordon där det var någorlunda torrt för att inte köra fast.

flytta toalettHär gäller handkraft då vi måste flytta på toalettvagnen och det fanns ingen plats att flytta vagnen med traktorn. Program OlegHäromdagen kom en sändning med program som Oleg lastade in i kassavagnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *