Borås – Stenhamra

Inget bloggande under helgen då jag dels var ute och åt en riktigt god middag med en kompis här i Stockholm i fredags, och direkt efter insläppet i lördags åkte jag hem till Borås. Skönt att vara hemma 1 dag! I morse åkte jag upp hit till Stenhamra och det gick väldigt smidigt då jag tog båten från Slagsta till Ekerö och slapp att åka in i Stockholm och trassla runt på Brommaplan.

Årsta fältet är en ganska annorlunda plats då vi står med mycket av vagnarna som inte behövs för tältet på gamla Årstalänken som fortfarande finns kvar. Det är en liten bit iväg så det blev en del gående fram och tillbaka. När jag var på väg till min vagn för att åka hem  mötte jag Ebba som som gående mot tältet.

Ebba Årsta

En reaktion på “Borås – Stenhamra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *