Gubbängen

I morse åkte vi en av säsongens kortaste resor, 3,8 km var det från Högdalen till Gubbängen och det var tur det kan jag lova! Igår när jag kom tillbaka till cirkusplatsen efter en sväng inne i Stockholm kom jag på precis när jag parkerade bilen vid cirkusplatsen att tanka bilen glömde jag. Den var en bra bit nere på reserven. Men jag orkade bara inte åka iväg och tanka så jag tänkte ”går det så går det” och det gjorde det. Vi kom fram till Gubbängen och det fanns diesel till att åka till macken också. Jag drar Monas vagn från plats till plats och det här med att tanka när jag har husvagnen påkopplad försöker jag undvika. Det här med att backa och trixa med vagnen påkopplad är jag inte speciellt bra på fast jag har dragit en vagn nästan varje säsong jag turnerat. Jag har tänkt att jag borde träna lite på det när vi är hemma på vintern att åtminstone kunna backa med vagnen men det blir liksom aldrig av. Jag körde nog på de sista ångorna för så mycket som jag lyckades tanka imorse har jag aldrig gjort tidigare!

Det blev en liten traumatisk upplevelse när jag skulle tanka också, jag har liksom många andra ett mobilfodral med plats för kreditkorten och där fanns inget Visa kort när jag skulle tanka i morse! Tack och lov har jag ett kort till men mitt vanliga kort var borta! Efter en ordentlig genomsökning av vagnen och kontorsvagnen under dagen var det bara att konstatera att kortet var borta och det var bara att ringa och spärra det. När jag ringde och spärrade det fick jag reda på att det redan var spärrat, någon vänlig själ hade hittat mitt kort i en parkeringsautomat igår och ringt och spärrat kortet!

Igår var jag och klippte Hugo hos Svante Frisk som fött upp Hugo och nu har Stockholms Hund och Trim på Kungsholmen. Svante är också en duktig hunddomare och ni som ställer ut hundar vet säkert vem han är. Det är lite svårt att hitta parkeringsplats runt hans salong och det här med städdagar skall man akta sig för har jag lärt mig. När jag äntligen hittat en plats och stod vid automaten kom två trevliga parkeringsvakter gående och jag frågade om det var OK att stå där jag stod med bilen. Jag började prata med dem och glömde av att ta ut kortet ur automaten. Stort tack till dig som hittade mitt kort och spärrade det!

GubbängenHär i Gubbängen står på på båda sidor om Lingvägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *