Spånga

Det är ganska fascinerande egentligen att trots att jag turnérat i över 15 år så upptäcker jag då och då nya saker som jag inte har märkt tidigare vad som händer här på cirkusen. Tycker att jag borde ha stenkoll på allt men det har jag inte ibland! I Jakobsberg i söndags hade två som vanligt två föreställningar, och när den första var slut tittade jag in i tältet där var det full aktivitet med att sopa rent bland alla stolar, något som görs varje gång vi har två föreställningar men något jag aldrig har tänkt på att vi gör! Normalt brukar jag inte ha tid att vara i tältet men jag letade efter en tappad nalle. Jag hittade nallen också. IMG_9623Här i Spånga var det som ni ser väldligt mycket barnvagnar! IMG_9648Vanegas i JakobsbergIMG_9619

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *