Björklinge

Nu har vi lämnat Stockholmsområdet för den här gången och nu styr vi kosan norrut. Det är ganska skönt att vara runt Stockholm för resorna är väldigt korta, men samtidigt tar allt så mycket längre tid om jag skall ut och fixa något. Mycket enklare när vi är på mindre orter att bara svänga ner på stan! Vi har haft väldigt mycket publik vilket vi självklart tycker är väldigt roligt och av biljettförsäljningen framåt ser vi att ni boende norr om Stockholm väntar på oss!

Nackdelen med att vara på en mindre ort som Björklinge idag är jag var tvungen att åka in till Uppsala med mina brev med alla glada vinnare för tävlingen i Skellefteå bland annat. Jag lämnar in dessa med följesedel på posten då slipper jag köra alla genom frankeringsmaskinen, men jag måste åka till ett av Postens företagscenter och lämna in dem, det funkar inte att lämna in dem på närmsta postombud. Så det blev över 4 mil tur och retur i bilen bara för att åka till posten!

När vi var i i Kärrtorp kom Elisabeth Hellström som är en gammal kompis till mig och fotade när vi byggde upp cirkusen och hon skickade mig bland annat dessa fina bilder:

3 getter Baksidan Blivande akrobat 1 Antons son Tristan tillsammans med Antons barnbarn Miguel. Bygga sittplatser Bygga upp och riva Cirkusliv CirkusvagnarVagnen längst bort är kontorsvägen där jag huserar på dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *