På väg söderut, Gällivare nästa!

Nu har vi kommit fram hit till Gällivare efter dagens föreställning i Kiruna. Kiruna visade upp sig från sin sämsta sida, regn och blåst och 10 grader hela dagen. Av publikens klädsel att döma var det väldigt svårt att förstå att den är den 18 juni idag! Jag har en kompis som har bott här i Kiruna för väldigt många år sedan och jag brukar alltid ringa henne när jag är här. Hon var i Falkenberg och shoppade på torget, 20 – 25 grader varmt och solsken…Övertorneå Soligt och fint var det i Övertorneå i torsdag, men det var massor med mygg! Mindre bra! Vägskylt Det är avstånd här uppe i Norr! Denna skylt finns i Pajala för er som undrar. Tält Tältet på väg ner i Kalix. Tillbaka till Sverige När vi kom till Övertorneå åkte jag och Mona över till Finland och tittade en sväng. Vi körde igenom Yletorneo och tillbaka över bron till Sverige. Det är bara Torneåälv som skiljer Sverige från Finland. CNDenna fina affisch såg jag i senaste numret av Cirkulära Notiser som är Cirkusakademins tidning. Vill du läsa mer om Cirkusakademin klicka här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *