Luleå

Två dagar i Skellefteå och två dagar här i Luleå och i början på veckan 2 dagar i Umeå, jag har kommer ur mina rutiner har jag märkt! Det är jätteskönt med tvådagarsplatser men samtidigt rubbas mina cirklar… När jag kom till kontoret i morse tyckte jag det såg ut som en bombnedslag på skrivbordet, men det berodde på att jag inte plockat ihop igår kväll då vi stannade här två dagar.

Här i Luleå åt jag som vanligt lunch med Anders Lampa som jobbar på NSD eller rättare sagt Norrbottens Media som det nu heter när både Kuriren och NSD har slagits samman och sitter samma hus, men de ger ut två tidningar fortfarande.  Det var Anders som ritade tävlingen Finn Fem Fel under väldigt många år. När jag började på Maximum för 20 år sedan skickade han tävlingen till mig på disketter. Det första året kopierade han upp dem åt mig men sedan gjorde jag det under några år innan mailen slog igenom ordentligt. Utvecklingen går framåt med andra ord!

I Skellefteå åkte jag till min gammelmorfars grav, alltså min mormors pappa och la blommor. Han var borgmästare här i Skellefteå fram till sin död 1922 och har som ni ser en jättestor sten. Gravsten skellefteå

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *