Umeå igen

Idag hände det som brukar hända ibland och som är lika krångligt och jobbigt varje gång det händer! Varje måndag ringer vi och beställer godis till kiosken och tre pallar skulle komma idag, men det kom bara en pall. De andra två kommer att levereras imorgon hit till Vildmannavallen i Umeå, men då är vi inte här utan i Skellefteå 14 mil bort! Så det var bara att ringa till posten och fick reda på att de resterande två kommer upp hit till Umeå under kvällen någongång…

Två jättegulliga tjejer på postens företagscenter försökte hjälpa mig när jag åkte dit för jag skulle ändå skicka iväg några paket, de ringde runt internt utan svar. Så jag fick åka ut till postterminalen och prata med dem där. Att styra om pallarna så att de körs ut till Skellefteå imorgon fredag gick inte, de skulle i så fall köras ut i Skellefteå på måndag, men då är vi i Luleå! Så den enda lösningen var att vi får åka tillbaka hit till Umeå imorgon och hämta dem på terminalen här i Umeå. En resa på 26 mil tur och retur! Men någon bil kan väl vänta tänker ni, men så enkelt är det inte, det måste vara en bil som kan ta två pall och så måste chauffören förstå vart han skall åka och det är inte alltid så lätt att förklara vad han skall göra, så det blir att skicka tillbaka någon imorgon och hämta all dricka som är lastad på pallarna.

Här lite coola bilder som är tagna av min kompis Elisabeth Hellström i Kärrtorp.

Bygga läktare motljus sv Duck faceSV Kamel klar för föreställning Resa tält 1 sv Tälttak sv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *