Umeå

Vi traskar på i bra takt upp mot norr och nu ikväll har vi landat i Umeå och här skall vi vara i två dagar vilket ni förstår att jag gillar! Under turnén har jag några ställen där jag alltid går och shoppar kläder på, det är skor i Östersund och i Örnsköldsvik i måndags var jag på Fjällrävens Outlet där jag hittade en snygg Barbour jacka. Inte för att jag behövde en jacka till men den var snygg… Nästa lördag är vi i Kiruna och då är det Centrumkläder som gäller, de säljer även våra biljetter i förköp, och jag hittar alltid något snyggt att köpa där! Annars är det egentligen ganska tråkigt att gå och handla i olika städer för det är samma butiker över allt, ni vet HM, MQ, Kappahl, Lindex och Gina Tricot så jag har några ställen där jag brukar shoppa på. Fast ett och annat impulsinköp blir det också under turnén och speciellt här uppe i norr där vi säljer biljetterna i förköp på olika butiker mitt i stan och jag åker alltid dit och stämmer av förköpet och hämtar biljetterna som eventuellt har blivit över.

I Örnsköldsvik om tidningen Örnsköldsviks Allehanda och gjorde ett TV inslag till deras web som ni kan se här: http://www.allehanda.se/vasternorrland/ornskoldsvik/folj-med-bakom-kulisserna-cirkus-maximum-allehanda-se-sander-live-kl-11-00IMG_9691Ytterligare en sak som händer varje dag men som jag inte tänkt på är att logstolarna skall placeras ut varje dag och detta gör artisterna Duvan & Genni. På bilden är det Genni som lastar av vagnen med logestolar.  IMG_9695Klockan är runt midnatt och ni ser att det är ljust här i Umeå. Det är viktigt att de står på en snygg rak linje! IMG_9696

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *