Timrå

Igår efter föreställningen i Östersund åkte vi hit till Timrå där vi idag haft två föreställningar. Cirkusen åkte E14 till Timrå, men jag tog väg 87 istället och åkte via Bispgården och stannade till vid den fina Thailändska paviljongen som finns där, mitt ute i ödebygden! Det är ett fantastiskt ställe och mer kan ni om detta kan ni läsa här. Francesco berätta för mig att de också åkte denna väg för att se på paviljongen men han vågade inte åka ända fram med sin stora husvagn och det var ganska klokt för det är en liten grusväg fram till paviljongen och vända där med en en stor amerikansk husvagn är inget att rekommendera!

Min hund Hugo är 13,5 år och han ser lite dåligt på sitt ena öga och ibland är han allmänt förvirrad skulle jag vilja säga. I morse tog jag en ordentlig promenad in till Timrå centrum och helt plötsligt utan förvarning studsade han till och fullständigt vägrade gå en meter till. Jag undrade vad han såg och det enda jag kunde se var en gammal krokig trädpinne som låg vid vägkanten. Jag vet att han inte gillar vattenslangarna vi har här på cirkusen speciellt när de rör på sig, då backar han, antagligen trodde han pinnen var en slang eller orm, så det var bara att gå över på andra sidan gatan en stund för sedan gick det bra! IMG_9675 Thailändska paviljongenIMG_9652Häromdagen var jag i tältet när Vanegas höll på att rigga sitt hjul, ursäkta den suddiga bilden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *