Östersund

En del dagar är riktigt bra dagar, idag var en riktigt bra dag. Vi åkte från Bräcke imorse och när jag kom fram åt jag en god frukost i vagnen och såg på Nyhetsmorgon nästan som att vara hemma en lördagsmorgon! Sedan åkte Mona, Josefin och jag in till Östersunds centrum och shoppade. Här i Östersund finns en skoaffär där jag alltid hittar skor till mig och det gjorde jag idag med. Sedan var det bara att åka tillbaka till cirkusen och förbereda sig inför dagens föreställning. Det är alltid roligt och så mycket trevligare när det är ett fullt hus som det var idag i Östersund! En bra dag med andra ord! Östersund

 

2 reaktion på “Östersund

  1. Tack för en fantastisk föreställning! Hoppas att vovven som krockade med hästen fortsatte att må bra efteråt och att ni på det stora hela är nöjda med dagen. Det är vi! Jag var på cirkus för första gången på minst 17 år idag, första raden (tyckte att jag hade en del att ta igen) Att jag gick nu är tack vare din blogg som övertygat mig om att djuren har det bra hos er. Bäst var hundnumret med pudlarna! Jag såg dig ett pat gånger och ville egentligen gå fram och tacka för bloggen, men du såg upptagen ut. Men, vi ses nästa år!

    • Hej! Tack för din trevliga kommentar! Jag kan berätta att hunden mår bra och det är ingen fara med honom. Som jag uppfattade det från ägaren blev han mer rädd, och det var samma hund som var inne och sprang runt på manegekanten senare i numret. Hugg tag i mig nästa år så jag får träffa dig, det är väldigt roligt att träffa er bloggläsare under turnén!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *