Robertsfors

På tisdag är vi i Hudiksvall där fullmäktige har beslutat att inte upplåta kommunal mark till cirkusar med djur. Tack och lov inte enhälligt utan med siffrorna 35 för och 16 emot tror jag det var. Vi har nu bjudit in alla ledamöter i fullmäktige att komma till oss på tisdag, träffa Anton Frank som skall om våra djur och hur han tränar dem och de kommer med egna ögon få se att våra djur är välmående, sociala och i gott hull som länsveterinären skriver i sin rapport

Jag lyssnade på hela debatten när de tog beslutet i Hudiksvallsfullmäktige och hörde hur motionären Charliene Kiffer (V) berättade att hon inte varit på cirkus men visste hur djuren behandlandes! Varifrån har hon fått denna kunskap kan man fråga sig? Har hon surfat runt på nätet och kommit fram till denna slutsats? Om hon gjort så, vilket verkar vara troligt, så kanske hon tar ställning i andra frågor såsom äldrevård, förskola, vatten och avlopp genom att bara surfa runt lite på nätet?

Idag fick jag ett mail från henne där hon tackade för inbjudan till Cirkus Maximum, hon tycker om cirkuskonsten men kommer den dag vi inte har djur på cirkus! Jag kan bara konstatera att jag uppfattar henne som en mycket inkompetent politiker, att åtminstone komma och se hur våra djur har det är det minsta man kan begära eftersom hon aldrig varit på en cirkus! Det finns bara ett ord att sammanfatta detta med och det är ren feghet! Att konfronteras med verkligheten och upptäckta att den inte stämmer överens med ens världsbild måste vara en skrämmande tanke för henne eftersom hon inte ens vill bemöda sig med att komma till oss!

Vill samtidigt passa på att önska er alla en riktigt glad midsommar och här har ni förklaringen till varför vi sjunger Små Grodorna!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *