En lång väntan på Arlanda…

I torsdag åkte jag hem till Borås för att fira midsommar och det blev en spännande resa då planet från Sundsvall ner till Arlanda var försenat, men tack och lov var även planet från Arlanda till Göteborg försenat så jag hann med det och kom hem två timmar senare än beräknat. Värre var det idag jag skulle flyga upp till Sundsvall igen, samma visa igen att planet till Arlanda var försenat och jag missade maskinen till Sundsvall så jag fick spendera 5 timmar på Arlanda innan nästa plan till Sundsvall. Timmarna på Arlanda fördrev jag med att förutom äta en god middag, surfa runt på nätet och jag hittade en artikel om Charliene Kiffer som jag skrev om i mitt förra inlägg.

Jag höll nästan på att sätta kaffet i vrångstrupen när jag kunde läsa ett citat av henne:

– Jag trodde redan då på information. Kunskap är inte tungt att bära.

Detta var i samband med att hon berättade att när hon gick på högstadiet gick med i Djurens Rätt och som enda medlem i Iggesund kämpade för djuren.

Just det Charliene, kunskap är inte tungt att bära varför jag inte förstår att du inte vill komma till oss på tisdag och få KUNSKAP om hur djuren har det på Cirkus Maximum.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *