Informationsträff i Hudiksvall

Igår hade vi som sagt bjudit in hela fullmäktigegruppen i Hudiksvall för att med EGNA ögon komma och se på våra djur och vår verksamhet. Vi hade bjudit in alla 51 ledamöterna samt ersättare, men det vara bara 10 (!) ledamöter som tog tillfället i akt om kom hit, samtliga från Moderaterna, de kom mer eller mindre mangrant! Att de övriga 7 partierna inte ens brydde sig om att skicka åtminstone en representant tycker jag är synnerligen dåligt. Det är något som jag tycker bara ökar på politikerföraktet att inte ens bemöda sig med att komma ut och se på hur vår verksamhet fungerar! Ledamöterna ställde bra frågor och var verkligen intresserade av hur det är och fungerar med djur på cirkus.

Att sedan höra motionären Charliene Kiffer (V) uttala sig i tidningen att hon vet hur det är och att djuren inte har det bra, samt att hon vet varför vi inte har elefanter längre!  Varför kom du inte hit och frågade oss direkt och fått ett korrekt svar på dina frågor??  Vidare uppfattar jag det som att hon påstår att när vi är i Hudiksvall och har bjudit in politikerna till oss att vi skulle visa upp djuren på annat sätt än någon annan stans under turnén! Jag vill bara säga till henne att kom till oss oanmält när som helst under turnén så får du se hur det är! Vi har inte gjort något extra i Hudiksvall som du verkar tro utan djuren har det precis lika bra under hela vår turné!

Här kan ni se reportaget i Helahälsingland

och här kan ni se ett inslag i SVT Gävleborg. 

 

En reaktion på “Informationsträff i Hudiksvall

  1. Den där ledamoten verkar ju inte direkt vara den vassaste kniven i lådan. Det är för mig helt ofattbart att hon snackar så mycket skit om cirkusar trots att hon aldrig ens varit på cirkus och sett hur djuren tas om hand och hur dom har det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *