Ljusterö

Idag har vi gett föreställning här på Ljusterö och imorgon blir det att åka hela tre färjor till Blidö. Först tillbaka från Ljusterö och sedan med två färjor ut till Blidö. Det är inte långt, men det kommer att ta en liten stund speciellt för oss som åker bland de sista i karavanen.  Tack och lov så kommer båtarna att gå i skytteltrafik tills alla våra bilar är över, jag har redan pratat med Vägverkets färjerederi, i år hann de ringa till mig före faktiskt och undrade när vi kommer så de är beredda.

Här på Ljusterö finns det inget vatten vi kan använda utan vi hyr en tank av Relita med medföljande pump. Idag när vi skulle starta pumpen upptäckte vi att den var trasig! Vad gör man en lördagsmorgon när man akut behöver en ny pump? Jag provade att ringa brandkåren i Åkersberga, de kunde tyvärr inte hjälpa mig men gav mig några tips på ställen som skulle kunna ha en pump. Jag surfade in på Relitas hemsida och såg att de hade ett journummer. Jag ringde och förklarade vårt problem och några timmar senare levererades en ny pump ut till till Ljusterö! Ganska imponerande tycker jag!

Så här fint såg det i i Östhammar när vi var där i onsdagsÖsthammar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *