Åkersberga

Ni som följer mig här på bloggen vet att när vi är i Åkersberga går vi och äter indisk mat på samma ställe varje år. Det gjorde vi även idag, traditioner skall ju följas! God mat som vanligt kan jag tillägga.

Som ni kanske noterat på vår turnéplan så går vi ostkusten ned och västkusten upp i år och det har jag väldigt svårt att få in i mitt huvud, att rabbla platserna på västkusten baklänges så att säga. Dessutom går vi upp till Onsala och ned till Båstad och sedan upp igen, det är inte för att vi gillar att åka E6:an upp och ned, utan för att vi får inte komma till Båstad under vecka 29 då det är tennis och cirkusplatsen är parkering för alla besökare.

Häromdagen inträffade det som absolut inte får inträffa, men det skedde ändå. Min dator vägrade starta upp! Jag blev lindrigt sagt mycket stressad och efter lite telefonsupport var det bara att sätta sig i bilen till närmsta affär och köpa en ny, hårddisken hade lagt av! . Tack och lov har jag backup på allt, så när jag kom tillbaka till kontoret med min nya dator var det bara att koppla ihop den med backup disken och gå och vila en stund. Efter ett par timmar hade jag en fungerande dator med exakt likadant innehåll som min gamla. För en som undrar är det en Mac jag har och en välsignad tanke skickades till Steve Jobs. (grundare av Mac och Apple)

I helgen satte jag mig äntligen in hur jag kan växla mellan mitt privata Instagram konto och Cirkus Maximums Instagram konto, så nu har jag äntligen börjat bli aktiv på cirkusens konto! Där lägger jag upp ögonblicksbilder vad som händer under dagen under #cirkusmaximumliv och #cirkusdjuren.  Följ mig gärna! kontot heter cirkus_maximum.

Här kommer dagens bilder: IMG_9823 IMG_9825 IMG_9834 IMG_9835

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *