Trosa

När det börjar strula med något fortsätter det gärna har jag lärt mig, det är precis som det går troll i saker och ting ibland. Onsdag den 15 juni skickades det post med Företagspaket upp till Kiruna till Centrumkläder, förköpet i Kiruna, dit jag skulle på lördagen. Men det hann inte fram till Kiruna tills på fredagen utan kom först på måndagen och då var vi i Boden. Jag mailade upp en ny adresslapp till förköpet, bokade hämtning och trodde det skulle komma till Robertsfors på onsdagen. Men det fungerade inte såg jag när jag spårade paketet på postens hemsida. Så jag ändrade adressen till förköpet i Hudiksvall där vi var den 28 juni, alltså tisdagen därpå. Trodde allt var lugnt men det fungerade inte heller! Paket dök upp i Hudiksvall i fredags! Då bestämde jag mig för att det är bättre det går tillbaka till Älvsered och så får vi skicka det vidare därifrån. Det kom i går till Älvsered och gick med vändande postbil till Trosa där vi är idag. En mycket trevlig kille kom från poståkeriet, men han hade bara med sig ett paket, inte två som var skickade från Älvsered! Naturligtvis var det Kirunapaketet som inte hade kommit fram! Vi kom överens om att om han har ett paket till oss imorgon torsdag ringer han mig så kommer jag tillbaka till Trosa och hämtar upp det av honom. Klockan 1 ringde chauffören när han kommit tillbaka till Nyköping och berättade att de hittat paketet, det hade blivit felsorterat och inte kommit med bilen till Trosa. Så Posten skickade iväg paket till oss med taxi hit till Trosa och ni skulle ha sett Bengts min när en trevlig taxichaufför knackade på hans vagn och ville lämna ett postpaket! Så nu kom paketet fram 14 dagar för sent! IMG_9875 IMG_9872 IMG_9867 IMG_9841 IMG_9857 IMG_9856

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *